За сайта

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter

Игри онлайн

За сайта

Flashigri.org е сайт за онлайн флаш игри. Игрите и регистрацията в сайта са напълно безплатни. Сайтът предлага много различни функции за своите посетители и регистрирани потребители. Тази страница представя пълно описание на функциите и начина, по който могат да бъдат използвани. За мнения и предложения можете да се свържете с нас посредством информацията в страница Контакти.

Начална страница

Главно меню

Езици

Категории игри

Търсене

Списъци с игри

Страница с игра

Регистрация

Личен профил

Лично меню

Приятели

Коментари

Съобщения

Играчи и класации

Добавяне на игра

Начална страница

В началната страница са показани последно добавени в сайта игри и статистики.

Начална страница

В горната лява част на началната страница се показва видео преглед на четири последно избрани игри. При натискане с мишката върху някое от видеата или заглавието на играта, се отива към страница, където може да се играе съответната игра. Стрелката вдясно от заглавието на играта води до страница с всички избрани игри.

В горната дясна част на началната страница са показани последно добавени игри в сайта. Заглавието Последно добавени и стрелката вдясно от него водят до страница с всички последно добавени игри.

В следващата част от началната страница има подобни списъци с Топ игри, Игри за двама, Игри с класации. Заглавията на секциите и съответните стрелки вдясно от тях водят до страници с пълен списък с игри.

В следващата част от началната страница е показана статистика за сайта и онлйан играчи. Статистиката показва колко игри има в сайта, колко регистрирани играчи и колко игри са играни днес и през цялото време. В секцията с онлйан играчи се показват последно активните онлйан играчи, ако има такива.

В долната част на началната страница са показани последно добавени игри в някои от категориите.

Главно меню

Главно меню

Главното меню включва бутони към някои от категориите игри и бутон с връзка към списък с всички категории игри. Главното меню също включва бутони към списъци с всички игри, топ игри, игри за двама, игри с класации.

Ако посетителят на сайта е регистриран, вдясно се показват три допълнителни бутона за бърз достъп, които водят до списъци с любими игри, последно играни игри и добавени игри, ако има такива.

Ако посетителят на сайта не е регистриран, се показва и бутон Регистрация, от където може да бъде регистриран личен профил.

Езици

bg ru en fr es

Сайтът има версии на български, руски, английски, френски и испански език. В долната част на сайта от всяка страница се показват бутони със знамена, чрез които може да се преминава лесно между различните езикови версии на всяка страница.

Категории игри

  Аркадни (1341)
  Бойни (72)
  Казино (26)
  Спорт (235)
  Тетрис (43)
  Екшън (1173)
  Други (503)
  Детски (194)

В страница с категории игри може да бъде видян списък в вскички категории.

Категории игри

Под списъка с категории са показани последно добавени игри от всяка една категория игри в сайта.

Търсене

Търсене в сайта

В дясно от бутоните в главното меню е разположена форма за търсене на игри в сайта. В празното поле се въвежда текст за търсене, после се натиска enter или бутона за търсене и се показва списък с намерените игри, ако има такива.

Списъци с игри

Списъци с игри

В сайта игрите могат да бъдат намирани чрез страници по категории или форма за търсене, списъци в страници с Всички игри, Топ игри, За двама, Най-играни, Игри с класации, Избрани игри.

Всеки списък с игри показва картинка от всяка игра, заглавие, описани, пъти играна, оценка и категоризиращи иконки.

Всяка игра може да има следните категоризиращи иконки:

Игра с класация - показва, че резултатът от играта може да бъде записан в класация в сайта.
Избрана игра - показва, че играта е в колекцията от избрани игри на сайта.
За двама - показва, че играта може да бъде играна от повече от един човек.
Игрa в категория Състезания - показва категорията на играта.
Любима игра - показва, че играта е израна като любима.

Страницата с всички игри съдържа последно добавените в сайта игри. Страницата с топ игри показва игрите, класирани по точки от техните оценки. В страница с игри за двама са показани всички игри, които могат да се играят едновременно от повече от един играч. В страница с най-играни игри са показани игрите подредени по броя пъти, които са играни. В страница с игри с класации са показани всички игри, на които резултата може да бъде запазен в сайта.
Избрани игри

В страница с избрани игри е показана колекция от избрани игри в сайта. Те имат голяма снимка и видео, което може да бъде прегледано преди игра.

Всички списъци с игри имат бутони с номера на страниците и бутони за предишна, следваща, първа и последна страница, които са разположени в горната и долната част на списъците.

Страница с игра

Страница с игра

Играта се зарежда в горната част на страницата с игра. В горната част е изписано заглавието на играта, вдясно от него се намират категоризиращи играта иконки.

Ако играта се играе от посетител без регистрация в сайта, преди зареждането на играта има реклама. След безплатна регистрация в сайта, тази реклама не се показва.

В десния горен край на екрана има бутон, от който играта може да се пусне на цял екран.

Под играта има картинка от играта, заглавие, описани и инструкции за игра.

Има също бутон, чрез който играта може да се добави в Любими игри и Facebook бутон "Харесва ми". Ако играта бъде добавена в Любими игри, после лесно може да бъде намерена в страницата с Любими игри.

Под тези бутони има пет звезди за гласуване, чрез които всеки може да оцени играта с оценка от 1 до 5, където 5 е най-добрата оценка. Така се определят Топ игрите в сайта.

Под звездите също са изкарани категоризиращи играта иконки с директни връзки към съответна страница.

В страницата на всяка игра има форма, с която играта може да бъде препоръчана и изпратена до познат или приятел.
Коментари

Всеки регистриран посетител на сайта може да пише коментари за игрите посредством формата за коментари.

В долната част на всяка страница с игра има показани подобни игри. Тук се показват и други части на играта, ако има такива.

Регистрация

Регистрация

Всеки посетител на сайта може да се регистрира безплатно, за да се възползва от допълнителните опции, които може да получи всеки, който има личен профил.

Регистрирайки се в сайта, вие доброволно предоставяте изискваната информация и се съгласявате с правилата и условията на ползване на сайта.

Регистрирайки се в сайта, всеки получава възможността да:
- добавя игри в сайта
- да пише коментари за игрите
- да използва страниците за бърз достъп с Любими игри, Добавени игри и Последно играни
- да изпраща лични съобщения
- да запазва резултатите от игрите в Игри с класации
- да добавя други потребители на сайта, като свои приятели
- да пише съобшения в стена в личния си профил, които се виждат от всички приятели
- участва в класацията на играчи в сайта, получавайки точки от различни действия в сайта

Вход

Ако сте излезли от профила си, можете да влезете обратно в него по всяко време чрез формата за вход, която се намира в дясната част на всяка страница от сайта. Можете да сложите отметка на "Запомни ме", така че да не се налага да влизате отново, след като затворите браузара си.

Ако сте въвели грешна парола или потребителско име и мислите, че сте забравили паролата си, можете да я възстановите, като въведете e-mail адреса, с който сте се регистрирали.

Личен профил

Личен профил

Всеки регистриран посетител на сайта има страница с личен профил. В страницата е показана следната информация:
- потребителско име
- аватар
- възраст
- град (ако е въведен такъв)
- брой играни игри
- точки
- позиция в класацията
- любими игри
- добавени игри
- последно играни игри
- коментари
- приятели
- класации

В личната страница има линкове за изпращане на съобщение и добавяне в приятели. Също така е показана дата на регистрация и последна активност.

Личен профил

В личната страница има стена, на която се показват последните събития и съобщения от личния профил и профилите на всички приятели.

Има таб с класации, който показва всички класации с точки в игрите с класации.

В страницата с личния профил има списък с последно добавени приятели и връзка към страница с пълен списък с всички добавени приятели.

В страницата с личния профил има табове със списъци с Любими игри, Последно играни и Добавени игри.

В най-долната част на страницата с личния профил също се показва списък с последно написани коментари.

Редактиране на профил

Информацията попълнена при регистрация и допълнителни данни (аватар, град) могат да бъдат променяна по всяко време от страницата за редактиране на профил. От тази страница ъщо така може да бъде зададено информацията в профила да не бъде виждана от други посетители на сайта, освен от тези, които са добавени в приятели.

Лично меню

Лично меню

Всеки посетител на сайта, който се е регистрирал и е влязал в профила си, вижда лично меню в дясната част на всяка една страница от сайта.

Личното меню дава възможност за бърза връзка до страница с личния профил, любими игри, последно играни, добавени игри, приятели, лични коментари, лични съобщения, добавяне на игра, редактиране на профил, изход.

Приятели

Приятели

В страницата с приятели се показва списък с всички добавени приятели.

Коментари

Лични коментари

В страницата с лични коментари се показва списък с всички коментари, написани от даден регистриран потребител на сайта.

Съобщения

Съобщения

В страницата с лични съобщения могат да бъдат четени входящи съобщения, да бъдат преглеждани изпратените съобщения и да се пишат нови съобщения.

Играчи и класации

Играчи

Всички регистрирани играчи в сайта, които имат спечелени точки в рамките на определен изминал период могат да бъдат намерени в страница с Топ играчи.

В страницата с Топ играчи всички играчи в сайта са подредени по брой точки, които са спечелили в рамките на определен изминал период.

Всеки регистриран играч получава точки в сайта при определени действия:
- добавяне на игра
- писане на коментари
- оценяване на игра
- добавяне на игра в Любими игри
- добавяне на приятел
- запис на точки в игра с класация

Онлайн играчи В страница с Онлайн играчи се показва списък на всички играчи, които в момента са онлайн в сайта. Страницата може да бъде достъпена чрез линк от началната страница на сайта, който се показва ако всички онлайн играчи в сайта са повече от 4 и не могат да бъдат показани всички в началната страница.
На всички страници с играчи има разположена форма за търсене, с която лесно може да бъде намерен даден играч от сайта.

Добавяне на игра

Добавяне на игра

Всеки регистриран посетител на сайта може да добави игра в сайта, като попълни всички полета от формата за добавяне на игра. Всички добавени игри се показват в страницата с добавени игри от съответния потребител. Връзка към страницата за добавяне на игра има в личното меню на всеки регистриран потребител на сайта.

За мнения и предложения можете да се свържете с нас посредством информацията в страница Контакти.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es