Игри за двама

Барби игри Финиъс и Фърб игри Батман игри Бен 10 игри Гимназия за чудовища игри Скуби Ду игри СпонджБоб игри Супер Марио игри Наруто игри Том и Джери игри Замръзналото кралство игри Пауър Рейнджърс игри Соник игри Покемон игри Гравити Фолс игри

Флаш игри

Игри за двама

1 2 3 4 5 6      
Покемон бойна арена
Играна 62

Покемон бойна арена

Избери покемон и се бий срещу противниците на бойната арена. Взимай различни оръжия и ги използвай, за да изхвърлиш противниците от полето.
играй
Дораемон в страната на бонбоните
Играна 99

Дораемон в страната на бонбоните

Дораемон се е загубил в страната на бонбоните със своя приятел Нобита. Събери бонбоните в играта и прибери героите вкъщи. Дораемон може да стреля, а Нобито да взима бонбоните.
играй
Марио Уличен Боец
Играна 129

Марио Уличен Боец

Играй с героите от Супер Марио в Уличен Боец игра с бойни изкуства . Избери Супер Марио, Луиджи, Принцеса Пийч или Тоуд и победи протвника. Играта може да се играе от един играч срещу компютъра или двама играча един срещу друг на един компютър.
играй
Американски татко срещу Семейният тип
Играна 169

Американски татко срещу Семейният тип

Играй кунг фу с анимационните герои от Американски татко (American Dad) и Семейният тип (Family Guy) и победи всички протвиници в играта. Всеки герой в играта има специални удари, които се изпълняват с комбинация от бутони, виж инструкциите в играта за списък с комбинациите.
играй
Драгон Бол Z Битка
Играна 226

Драгон Бол Z Битка

Бий се с героите от Драгон Бол Z и победи всички противници в играта.
играй
Финиъс и Фърб Бомбермен
Играна 219

Финиъс и Фърб Бомбермен

Играй бомбермен с Финиъс и Фърб, тяхната сестра Кендис и агента под прикритие Пери. Избери анимационен герой, с които да играеш и елиминирай противниците в играта.
играй
Златен миньор Вегас
Играна 382

Златен миньор Вегас

Златният миньор се отправя на път към Вегас, за да осъществи своите мечти, но първо ще трябва да мине през Австралия, за да изкопае малко злато. Играй и събери колкото може повече злато. Играта може да се играе и в режим за двама играчи, където те се състезават кой ще събере повече злато.
играй
Марио Златна треска 3
Играна 552

Марио Златна треска 3

Играй със Супер Марио и Луижи и стигни до крайната цел, докато събераш всички монети по пътя. Марио може да стреля, а Луиджи да събира монетите. Играта има петнайсет забавни нива.
играй
Гравити Фолс голф на тавана
Играна 438

Гравити Фолс голф на тавана

Играй мини голф с Мейбъл и Дипър в тяхната таванска стая в Гравити Фолс. Избери място на топката върху зеленото поле, после вземи топката и задръж, за да избереш посока на удара. Можеш да играеш играта в режим за един или двама играчи.
играй
Флапи Гравити Фолс
Играна 422

Флапи Гравити Фолс

Играй флапи бърд с Дипър и Мейбъл в тъмната гора на Гравити Фолс и стигни колкото може по-надалеко. Играй играта в режим за един играч или предизвикай приятел в игра за двама играчи.
играй
Момче огън и момиче вода Лабиринт
Играна 641

Момче огън и момиче вода Лабиринт

Момчето огън и момичето вода са в лабиринт в гората, който е пълен с мистични скъпоценни камъни. Двамата герои са много развълнувани и искат да съберат всички скъпоценности. За съжаление горилите в гората им блокират пътя. Помогни на момчето огън и момичето вода да съберат скъпоценните камъни без да бъдат наранени от горилите. Играта може да се играе от един играч или в режим за двама играчи на един компютър.
играй
Том и Джери Сандвич капан
Играна 451

Том и Джери Сандвич капан

Том и Джери искат да излязат и да се срещнат със своите любими, но Спайк пази вратата за навън, и те трябва да направят сандвич капан за кучето. Проблемът е, че в къщата няма достатъчно продукти за два сандвича, така че Том и Джери трябва да се бият за съставките. Претърси предметите в къщата за различни капани и оръжия, за да забавиш противника. Имаш избор от три нива, в които да се биеш с противника. Играй с Том или Джери срещу компютъра, или срещу приятел в игра за двама.
играй
Извънземен транспортьор
Играна 608

Извънземен транспортьор

Транспортирай извънземните с твоя космически кораб и избягвай капаните в пещерата. Събирай монети и намери изходния портал преди да ти свърши горивото. Играта може да се играе от един или двама играчи едновременно на един компютър.
играй
Сантасе
Играна 1K

Сантасе

Сантасе е популярна игра на карти, която се играе от двама човека. В този вариант вие можете да играете онлайн с приятели или ваши близки. Играта сантасе се играе с 24 карти, от тестето с 32 карти са премахват седмиците, като всяка карта има различна стойност. Точките са както следва: 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11. Целта е играча да събере 66 или повече точки за да спечели взятката. След край на раздаването се присъждат точки на победителя. Ако загубилият не е успял да събере 33 или повече точки, победителят получава две точки. Ако загубилият не е успял да вземе нито една взятка то играта се обявява за капо и победителят получава три точки. Играта приключва когато единият играч събере 11 или повече точки. Всеки играч в началот на играта получава по 6 карти, като последната се обръща с видимата страна надолу и се определя като козов цвят. Карите са подредени по сила спрямо стойността си, като коза е най-силната карта. Комбинация от дама и поп от козов цвят се брои за 40т., а дама и поп от друг цвят за 20т.
играй
Машина за любов
Играна 5K

Машина за любов

Управлявай две дълги ръце и събери влюбените сърца заедно. Внимавай да не направиш някое грешно движение, защото в любовта няма връщане назад.
играй
Крадци на пари 2
Играна 12K

Крадци на пари 2

Помогни на братята крадци да съберат всички пари във всяко едно ниво от играта и да измъкнат баща си от затвора.
играй
Уан Пийс Пиратски приключения
Играна 4K

Уан Пийс Пиратски приключения

Играй с Луфи от Уан Пийс и му помогни да победи неговите противници от флота. Действието се развива на далечна земя, където трябва да използваш своите сили, за да останеш жив колкото може по-дълго.
играй
Друг живот
Играна 11K

Друг живот

Това е история за двама флюбени, принцеса и рицар в един фантастичен свят, където трябва да избягат от чудовища и да разрешат различни логически загадки, за да продалжат своето пътешествие. Играй с рицаря и принцесата и използвай съдействието между тях, за да събереш ключовете в играта и да им помогнеш да се приберат обратно вкъщи.
играй
Блуждаещ рицар
Играна 3K

Блуждаещ рицар

Играй с рицаря и събирай всички бонуси на полето, взимането на всеки бонус ти дава точки и добавя нов противник. Рицарят няма оръжие, но може да елиминира противниците с много различни бонуси. Главната цел в играта е да оцелееш на всяка цена.
играй
Маняци срещу гении
Играна 6K

Маняци срещу гении

Маняци се бият срещу гении в игра за двама с битка в лабораторията. Превземи лабораторията, като играеш срещу компютъра или срещу приятел в режим за двама. Всеки боец трябва да удря противника докато не нокаутира съперника във всяко едно ниво от играта, докато превземеш цялата лаборатория.
играй
1 2 3 4 5 6      

Игри

Ревю игри

Най-добрата музика в игрите
Най-добрата музика в игрите Добрата музика е много важна част от игрите. В началото музиката в игрите е била ограничена до звуци, които е позволявало нивото на развитие на технологиите....
Супер героят Батман
Супер героят Батман Батман е фантастичен супер герой, който за пръв път се появява в комиксите през далечната 1939 година. От тогава Батман е главен герой в много комикси, филми и...
Зума игри с много топки за разбиване
Зума игри с много топки за разбиване Най-вероятно вече сте играли на Зума с нейните безброй цветни топки за разбиване. Ако все още не сте опитали една от най-популярните онлайн игри, не се...
Онлайн флаш игри - Всички права запазени © 2008 - 2016 flashigri.org

Аркадни игри  Аркадни игри

Бойни игри  Бойни игри

Игри за момичета  Игри за момичета

Забавни игри  Забавни игри

Флаш картички  Флаш картички

Коледни игри  Коледни игри

Космически игри  Космически игри

Приключенски игри  Приключенски игри

Логически игри  Логически игри

Спортни игри  Спортни игри

Стратегически игри  Стратегически игри

Състезания игри  Състезания игри

Хазартни игри  Хазартни игри

Тетрис игри  Тетрис игри

Екшън игри  Екшън игри

Други игри  Други игри

Детски игри  Детски игри

Всички игри  Всички игри

Flashigri.org е интернет сайт за флаш игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.

bg en