Целувки със Спайдермен

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > За момичета >

Целувки със Спайдермен

Целувки със Спайдермен Изображение
Помогни на Спайдермен и неговата приятелка да се целуват на първата си среща. Твоята цел е да се целувате без някой от враговете на Спайдермен да ви хване. Ако някой гледа, трябва да спреш да се целуваш. За да спечелиш, трябва да напълниш цялата лента преди времето да изтече.  

Използвай мишката за целуване.  
Гласувай: 
 2.5 (2 гласа)

Изпрати на приятел

Целувки със Спайдермен

/

Spiredman Kissing

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Целувки със Спайдермен (Spiredman Kissing).

Целувки със Спайдермен (Spiredman Kissing) е онлайн флаш игра от категория За момичета.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Целувки със Спайдермен (Spiredman Kissing) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 4 части: Спайдермен Невероятна целувка, Спайдермен Целувка, Целувки със Спайдермен, Целувки със Спайдермен 2.

Играта е добавена от peci и е играна 167 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es