Ави джобен рожден ден

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > За момичета >

Ави джобен рожден ден

Ави джобен рожден ден Изображение
Ави е готова да прекара най-хубавия рожден ден и има нужда от твоята помощ за приготовленията. Влез в пекарната да избереш най-хубавата торта и облечи Ави за празника. Участвай в различни събития по случай рожденния ден на Ави.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 3.3 (6 гласа)

Игри ревю

>

Tвоето момиче аватар

Tвоето момиче аватар Имал ли си някога аватар, който можеш да накараш да изглежда, както пожелаеш? Сега имаш този шанс в няколко игри с Ави и различна тематика - на плажа, на коледа, на хелоуин, парти за рожден ден, поп звезда и други, всяка една пълна с много стил и забавление. В тези игри можеш да се разхождаш с Ави в един виртуален свят, който много наподобява реалността. Можеш да ходиш в различни стаи от дома на Ави, където да си починеш или да промениш своята външност. Множество различни спа процедури, гримиране, прически и облекла са налични с течение на играта. В игрите можеш също да посетиш много места и сгради като библиотека, фитнес,...
Прочети още

Изпрати на приятел

Ави джобен рожден ден

/

Avie Pocket Birthday

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Ави джобен рожден ден (Avie Pocket Birthday).

Ави джобен рожден ден (Avie Pocket Birthday) е онлайн флаш игра от категория За момичета.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ави джобен рожден ден (Avie Pocket Birthday) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 7 части: Ави Коледен стил, Ави Моят красив аватар, Ави Хелоуин стил, Ави джобна поп звезда, Ави джобен брънч, Ави джобен рожден ден, Ави джобен плаж.

Играта е добавена от temptation и е играна 639 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es