Скелита Калаверас Преобразяване

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > За момичета >

Скелита Калаверас Преобразяване

Скелита Калаверас Преобразяване Изображение
Играй в тази игра със Скелита Калаверас, една от прекрасните ученички в Монстър Хай, и виж какво е да дружиш с една от тях. За да задоволиш изискванията на Скелита Калаверасм, ще трябва да направиш нейния вид много по-добър от преди. Първо премахни всякакви дефекти по нейното лице. След това я заведи в салона за коса, където ще можеш да направиш нова прическа за нея, така че всички в училище да и се възхищават. Можеш също да избереш нови страхотни дрехи за Скелита. Накрая избери няколко аксесоара, за да завършиш нейния изглед с гривни, обеци и други.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 4.2 (4 гласа)

Изпрати на приятел

Скелита Калаверас Преобразяване

/

Skelita Calaveras Makeover

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Скелита Калаверас Преобразяване (Skelita Calaveras Makeover).

Скелита Калаверас Преобразяване (Skelita Calaveras Makeover) е онлайн флаш игра от категория За момичета.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скелита Калаверас Преобразяване (Skelita Calaveras Makeover) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от temptation и е играна 506 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es