Сантасе

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Сантасе Изображение
Сантасе е популярна игра на карти, която се играе от двама човека. В този вариант вие можете да играете онлайн с приятели или ваши близки. Играта сантасе се играе с 24 карти, от тестето с 32 карти са премахват седмиците, като всяка карта има различна стойност. Точките са както следва: 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11. Целта е играча да събере 66 или повече точки за да спечели взятката. След край на раздаването се присъждат точки на победителя. Ако загубилият не е успял да събере 33 или повече точки, победителят получава две точки. Ако загубилият не е успял да вземе нито една взятка то играта се обявява за капо и победителят получава три точки. Играта приключва когато единият играч събере 11 или повече точки. Всеки играч в началот на играта получава по 6 карти, като последната се обръща с видимата страна надолу и се определя като козов цвят. Карите са подредени по сила спрямо стойността си, като коза е най-силната карта. Комбинация от дама и поп от козов цвят се брои за 40т., а дама и поп от друг цвят за 20т.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 4 (3 гласа)

Изпрати на приятел

Сантасе

/

Santase

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Сантасе (Santase).

Сантасе (Santase) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сантасе (Santase) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от nuki87 и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es