Флаш игри

>

Аркадни

>

Супер бойци

Реклама
Регистрирай се или влез в профила си, за да се зареждат игрите автоматично.
0%
7
Гласувай: 
 4.6 (22 гласа)

Супер бойци

(

Super fighters

)
Играй със супер бойците и победи противниците си.
Играч 1 използва стрелките за навигация, M, N и "," за бой. Играч 2 използва W, A, S и D за навигация, 1, 2 и 3 за бой. Използвай space за потвърждаване на избор от менюто.
Играна: 24K  
Добавена от: blade

Прати на приятел

Супер бойци

Твоето име:
Твоя e-mail адрес:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
thumb 1
thumb 2
Играй онлайн Супер бойци (Super fighters).

Супер бойци (Super fighters) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер бойци (Super fighters) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Подобни игри на Супер бойци

(

Super fighters

)
Вампир вегетарианец
Играна 118

Вампир вегетарианец

На този вампир вече не му харесва да се храни с кръв и е решил да стане вегетарианец, помогни му да изяде всички зеленчуци преди да изгрее слънцето. Скачай по платформите, избягвай препятсвията и използвай силите, които ти дава храната, за да изядеш всичко в играта.
играй
Измамник по душа 2
Играна 113

Измамник по душа 2

Тичай по платформите с измамника по душа и събери всички съкровища, като избягваш препятсвията по пътя. Елиминирай противниците и спаси затворените в клетка пленници. Използвай събраното злато и звезди за закупуване на подобрения и нови умения за героя в играта.
играй
Блуждаещ рицар
Играна 177

Блуждаещ рицар

Играй с рицаря и събирай всички бонуси на полето, взимането на всеки бонус ти дава точки и добавя нов противник. Рицарят няма оръжие, но може да елиминира противниците с много различни бонуси. Главната цел в играта е да оцелееш на всяка цена.
играй
Нинджа на пружина 2
Играна 124

Нинджа на пружина 2

Скачай с нинджата на пружина и преодолей всички препятсвия, за да стигнеш до крайната точка в играта. Използвай различни скокове и елиминирай всички противници по пътя.
играй
Нинджа на пружина
Играна 124

Нинджа на пружина

Скачай с нинджата на пружина и преодолей всички препятсвия до крайната точка в играта. Използвай различни скокове и елиминирай всички противници по пътя.
играй
Климбо
Играна 292

Климбо

Климбо има уникалната способност да се катери по стените без да падне. Премини препятсвията с героя и стигни изхода, като събереш всички звезди в играта.
играй
Кошмар в Елмор
Играна 750

Кошмар в Елмор

Помогни на малкото коте да преодолее препятсвията в своя сън и да избяга от кошмара. Активирай предметите, за да можеш да ги използваш да преминеш нататъка.
играй
Приключенията на плашилото Робърт
Играна 188

Приключенията на плашилото Робърт

Тичай с плашилото Робърт в тази вълнуваща приключенска игра и събирай монетите по пътя. До теб е твоят добър приятел, който ще ти помогне да прелетиш над опасностите, за да стигнеш на колкото може по-голямо разстояние.
играй
Онлайн флаш игри - Всички права запазени © 2008 - 2014 flashigri.org

Аркадни игри  Аркадни игри

Бойни игри  Бойни игри

Игри за момичета  Игри за момичета

Забавни игри  Забавни игри

Флаш картички  Флаш картички

Коледни игри  Коледни игри

Космически игри  Космически игри

Приключенски игри  Приключенски игри

Логически игри  Логически игри

Спортни игри  Спортни игри

Стратегически игри  Стратегически игри

Състезания игри  Състезания игри

Хазартни игри  Хазартни игри

Тетрис игри  Тетрис игри

Екшън игри  Екшън игри

Други игри  Други игри

Детски игри  Детски игри

Всички игри  Всички игри

Flashigri.org е интернет сайт за флаш игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.