Владетели РТС

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Владетели РТС Изображение
Владетели РТС е стратегия в реално време във фентази света на Алдфарн. Управлявай своята армия и я направи по-силна от всякога. Екипирай твоя владетел с магически предмети и изведи твоите отряди до победа. Забавлявай се в едно вълнуващо приключение, впусни се в битка срещу много свирепи противници. Тази игра ще те подложи на много изпитания, които ще изискват добра стратегия, за да победиш. Подбирай твоята армия внимателно, тъй като всяка единица има различни способности и играта се влияе много от този избор.  

Задръж лявото копче на мишката върху земята за движение. Използвай мишката за избор на герой. За добавяне на герой към избраните shift и лявото копче на мишката. Използвай иконката на владетеля, за да избереш само него.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Изпрати на приятел

Владетели РТС

/

Warlords RTS

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Владетели РТС (Warlords RTS).

Владетели РТС (Warlords RTS) е онлайн флаш игра от категория Стратегически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Владетели РТС (Warlords RTS) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от hybrian и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es