Пронизваща война

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Стратегически >

Пронизваща война

Пронизваща война Изображение
Пронизваща война Голямо изображение
Бий се срещу противника и унищожи статуята му.  

Използвай мишката за избор на различни опции от екрана, след избор на човек с лявото копче на мишката, той може да бъде управляван с W, A, S и D. За миньора се използва space за копаене на руда. За войника с меч space се използва за атака, Q за блок. За копиеносеца space се използва за атака, Q за блок, F за хвърляне на копие. За стрелеца се използва мишката за прицелване и лявото копче на мишката за стрелба. За магьосника се използва space за атака, F - за призоваване. За гиганта се използва space за атака.  
3
Гласувай: 
 4.8 (11 гласа)

Изпрати на приятел

Пронизваща война

/

Stick war

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Пронизваща война (Stick war).

Пронизваща война (Stick war) е онлайн флаш игра от категория Стратегически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пронизваща война (Stick war) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 2 части: Пронизваща война, Пронизваща война 2.

Играта е добавена от ifka и е играна 4K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es