Игри със скрити предмети

Барби игри Финиъс и Фърб игри Батман игри Бен 10 игри Монстър Хай игри Скуби Ду игри СпонджБоб игри Супер Марио игри Наруто игри Том и Джери игри Замръзналото кралство игри Пауър Рейнджърс игри Соник игри Покемон игри Гравити Фолс игри

Флаш игри

>

Категории

>

Игри със скрити предмети

Преобрази кухнята
Играна 10

Преобрази кухнята

Ашли и нейният съпруг са решили да обновят кухнята в своя дом, за целта ще трябва първо да продадът някои стари предети от дома. Помогни на Ашли да открие всички скрити предмети от списъка в играта и да ги продаде, за да има пари да купи нови мебели за кухнята.
играй
Викторично Паника на първия ден
Играна 16

Викторично Паника на първия ден

Днес е първия учебен ден и в училище има голяма паника, много от учениците от Викторично са си изгубили нещата. Тори Вега е тук на помощ, за да открий вещите на своите приятели. Помогни на Тори да открие предметите в училище.
играй
Предмети в спалнята
Играна 28

Предмети в спалнята

Играй и открий всички скрити предмети от списъка в спалнята на момичето. Гледай внимателно и намери всички предмети преди времето да изтече.
играй
Падане в бездната
Играна 29

Падане в бездната

Нанси се е отправила на пътуване в Европа и иска да изненада своя приятел, помогни й да се ориентира в непознатата обстановка. Намери скритите предмети от списъка и проследи историята в играта.
играй
Скрити предмети в имението
Играна 44

Скрити предмети в имението

Неочаквано Ема наследява старо имение от далечен роднина, но когато тя посещава мястото, всичко е в руини. Твоята задача в тази игра със скрити предмети е да помогнеш на Ема да събере пари за реставриране на имението. Намери антиките и другите предмети от списъка в играта, продай ги и спечели пари. Играй в пет вълнуващи местоположения и накарай старото имение да грее отново.
играй
Гардероба на Елза
Играна 104

Гардероба на Елза

Играй с Елза от Замръзналото кралство и се забавлявай заедно с нея в нейния гардероб, пълен с красиви дрехи и аксесоари.
играй
Херкулес скрити предмети
Играна 53

Херкулес скрити предмети

Играй с Херкулес и неговите приятели и открий скритите предмети от списъка в играта.
играй
Покемон скрити предмети
Играна 45

Покемон скрити предмети

Играй с покемоните и открий всички предмети от списъка в играта.
играй
Тъмна богиня
Играна 148

Тъмна богиня

Открий скритите предмети с тъмната богиня и проследи история в играта. Използвай инструментите за подсказване в играта, за да намериш скритите предмети по-бързо.
играй
Скуби Ду Скрити предмети 2
Играна 120

Скуби Ду Скрити предмети 2

Играй с анимационните герои от Скуби Ду и открий скритите предмети от списъка в играта.
играй
Романс в цирка
Играна 232

Романс в цирка

Открий скритите предмети в цирка и проследи романтичната история в играта. Използвай инструментите за подсказване в играта, за да намериш скритите предмети по-бързо.
играй
Скритата мистерия на Титаник
Играна 405

Скритата мистерия на Титаник

Намери скритите предмети от списъка в играта и разкрий скритата мистерия на Титаник.
играй
Спомен от миналото Египетски съкровища
Играна 177

Спомен от миналото Египетски съкровища

Пренеси се в отминалото време, когато Египет е бил могъща империя и открий скритите предмети в играта. Предметите, които трябва да откриеш са показани в списък в долната част. Открий всички скрити предмети преди времето да изтече.
играй
Скуби Ду Скрити предмети
Играна 151

Скуби Ду Скрити предмети

Играй с героите от Скуби Ду и намери скритите предмети от списъка в играта.
играй
Малката Дракулора Хелоуин треска
Играна 141

Малката Дракулора Хелоуин треска

Играй с малката Дракулора и открий всички скрити предмети, за да приготвиш малкото мимиче за Хелоуин. Пази се от лошите герои в играта и се скрий зад стола, когато има сигнал за опасност.
играй
Изгубено мече
Играна 2K

Изгубено мече

Мечето е изгубено и само един хитър детектив може да го намери. Потърси скритите предмети от списъка и намери улики, които да те отведат до крайната цел в играта.
играй
Малката бъркотия на вещицата
Играна 2K

Малката бъркотия на вещицата

Алис има домашно за нейното магическо училище за млади вещици и има нужда да приготви магически елексир за Хелоуин. Не остава много време преди разника и Алис има нужда от твоята помощ, за да намери всички необходими съставки.
играй
Фермата на Тули
Играна 4K

Фермата на Тули

Тули има нужда от твоята помощ, за да възстанови и да разшири нейната ферма. Тя е изгубила много важни предмети навсякъде из фермата. Помогни й да намери всички предмети колкото може по-бързо.
играй
Морски миди скрити предмети
Играна 4K

Морски миди скрити предмети

Играй на плажа и намери всички скрити миди. Спечели колкото може повече точки и запиши резултата от играта в сайта.
играй
Скрити предмети на бюрото
Играна 9K

Скрити предмети на бюрото

Открий всички скрити предмети на бюрото, които са посочени в списъка.
играй
Преобрази кухнята Викторично Паника на първия ден Предмети в спалнята Падане в бездната Скрити предмети в имението Гардероба на Елза Херкулес скрити предмети Покемон скрити предмети Тъмна богиня Скуби Ду Скрити предмети 2 Романс в цирка Скритата мистерия на Титаник Спомен от миналото Египетски съкровища Скуби Ду Скрити предмети Малката Дракулора Хелоуин треска Изгубено мече Малката бъркотия на вещицата Фермата на Тули Морски миди скрити предмети Скрити предмети на бюрото

Игри

Ревю игри

Най-добрата музика в игрите
Най-добрата музика в игрите Добрата музика е много важна част от игрите. В началото музиката в игрите е била ограничена до звуци, които е позволявало нивото на развитие на технологиите....
Супер героят Батман
Супер героят Батман Батман е фантастичен супер герой, който за пръв път се появява в комиксите през далечната 1939 година. От тогава Батман е главен герой в много комикси, филми и...
Зума игри с много топки за разбиване
Зума игри с много топки за разбиване Най-вероятно вече сте играли на Зума с нейните безброй цветни топки за разбиване. Ако все още не сте опитали една от най-популярните онлайн игри, не се...
Онлайн флаш игри - Всички права запазени © 2008 - 2016 flashigri.org

Аркадни игри  Аркадни игри

Бойни игри  Бойни игри

Игри за момичета  Игри за момичета

Забавни игри  Забавни игри

Флаш картички  Флаш картички

Коледни игри  Коледни игри

Космически игри  Космически игри

Приключенски игри  Приключенски игри

Логически игри  Логически игри

Спортни игри  Спортни игри

Стратегически игри  Стратегически игри

Състезания игри  Състезания игри

Хазартни игри  Хазартни игри

Тетрис игри  Тетрис игри

Екшън игри  Екшън игри

Други игри  Други игри

Детски игри  Детски игри

Всички игри  Всички игри

Flashigri.org е интернет сайт за флаш игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.

bg en