Игри с риби

Барби игри Финиъс и Фърб игри Батман игри Бен 10 игри Монстър Хай игри Скуби Ду игри СпонджБоб игри Супер Марио игри Наруто игри Том и Джери игри Замръзналото кралство игри Пауър Рейнджърс игри Соник игри Покемон игри Гравити Фолс игри

Флаш игри

>

Категории

>

Игри с риби

Рибка
Играна 73

Рибка

Плувай с рибката в морските дълбини и изяж колкото може повече риби, за да пораснеш голяма риба. Избягвай по-големите от теб риби, които могат да те изядат.
играй
Плувай рибке
Играна 1K

Плувай рибке

Събери колкото можеш повече перли и монети с рибката, като се пазиш от неприятелите и препятсвията в морето.
играй
Умела риба
Играна 933

Умела риба

Скачай с умелата риба в небето над водата и събери всички перли и звезди. Намери най-добрия начин, по който можеш да събереш всички предмети, и избягвай капаните. Имаш ограничен брой скокове в играта.
играй
Котки и риби 2 Бягство от цирка
Играна 928

Котки и риби 2 Бягство от цирка

Котките в цирка умеят да правят всякакви трикове, но в замяна искат много риба. Напоследък рибата е на свършване и те искат да избягат. Помогни им да преминат всички препятсвия и да стигнат до крайната цел във всяко едно ниво от играта.
играй
Котки и риби
Играна 741

Котки и риби

Котките обичат риба, а в тази игра рибата е в изобилие. Мести платформата и помогни на котките да подскачат от нея и да стигнат до крайната цел, като събереш колкото може повече риба по пътя.
играй
Изяж рибите 2
Играна 5K

Изяж рибите 2

Управлявай рибите в морските дълбини и избягвай атаките на свирепите пирани. Стреляй и елиминирай всички противници. В края на всяко ниво ще се изправиш срещу силен бос. Можеш да играеш играта и в режим за двама играчи.
играй
Нахрани ни Весел
Играна 2K

Нахрани ни Весел

Гладната пираня е отново тук, но този път в различен вид игра, в която трябва да преминеш колкото може повече разстояние. Изяж всичко, което намериш по пътя, и избягвай препятсвията, за да стигнеш колкото може по-надалеко. Събирай точки и ги използвай за закупуване на подобрения за рибата.
играй
Риба във водата
Играна 1K

Риба във водата

Лови риба във водите и спаси бащата, който е пленен от огромен калмар. Продавай уловената риба на пазара и купувай подобрения за твоята лодка.
играй
Атомно море
Играна 1K

Атомно море

Управлявай рибата в атомното море, след апокалипсиса през 1952 година. Помогни на рибата да победи другите морски създания и да оцелее. Печели точки и ги използвай за закупуване на подобрения за рибата.
играй
Нахрани ни 7 Пирати
Играна 4K

Нахрани ни 7 Пирати

Пиратите се опитват да завземат морските територии и брегове. Покажи им кой командва във водата и нахрани гладната пираня с телата на пиратите.
играй
Нахрани ни 6 Загубения остров
Играна 4K

Нахрани ни 6 Загубения остров

Древно племе е съживило най-опасната пираня в световния океан и сега тя е на свобода. Нахрани гладната пираня и изпълни мисиите във всяко ниво от играта.
играй
Нумс свят
Играна 882

Нумс свят

Подскачай с котето в цветния свят, избягвай пчелите и събери всички рибки.
играй
Добра риба лоша риба
Играна 1K

Добра риба лоша риба

Разрежи платформите и спаси всички добри риби, като им помогнеш да стигнат невредими до водата. Удари всички лоши риби с някоя от разрязаните платформи.
играй
Малка акула
Играна 974

Малка акула

Играй с малката акула в морските дълбини и изяж необходимото количество риба, за да минеш нивото.
играй
Нахрани ни 5
Играна 4K

Нахрани ни 5

Играй с пираните и ги нахрани с хората, които са край водата. Събирай точки и ги използвай за купуване на подобрения.
играй
Напий рибата Нива
Играна 1K

Напий рибата Нива

Рибите отново са заседнали на сухо. Накарай водата да тече и да стигне до жадните риби.
играй
Еволюция в океана Плюс
Играна 1K

Еволюция в океана Плюс

Играй с рибката в океана и яж риби, които са по-малки от теб, за да еволюираш и да придобиеш нови способности. Избягвай по-големите риби, които могат да те наранят.
играй
Нахрани ни 4 Коледна версия
Играна 2K

Нахрани ни 4 Коледна версия

Играй с пираните и ги нахрани с кръвта на хората, за да изпълниш всички ледени Коледни мисии, използвай точките и подобри рибата.
играй
Изяж рибите
Играна 5K

Изяж рибите

Управлявай рибите в морските дълбини и използвай светлината, за да привлечеш малките риби и да ги изядеш, избягвай рибите, които могат да те наранят или ги уцели с рибена кост.
играй
Нахрани ни 4
Играна 3K

Нахрани ни 4

Играй с пираните и ги нахрани с кръвта на минаващите хора, използвай точките и подобри рибата.
играй
Рибка Плувай рибке Умела риба Котки и риби 2 Бягство от цирка Котки и риби Изяж рибите 2 Нахрани ни Весел Риба във водата Атомно море Нахрани ни 7 Пирати Нахрани ни 6 Загубения остров Нумс свят Добра риба лоша риба Малка акула Нахрани ни 5 Напий рибата Нива Еволюция в океана Плюс Нахрани ни 4 Коледна версия Изяж рибите Нахрани ни 4

Игри

Ревю игри

Най-добрата музика в игрите
Най-добрата музика в игрите Добрата музика е много важна част от игрите. В началото музиката в игрите е била ограничена до звуци, които е позволявало нивото на развитие на технологиите....
Супер героят Батман
Супер героят Батман Батман е фантастичен супер герой, който за пръв път се появява в комиксите през далечната 1939 година. От тогава Батман е главен герой в много комикси, филми и...
Зума игри с много топки за разбиване
Зума игри с много топки за разбиване Най-вероятно вече сте играли на Зума с нейните безброй цветни топки за разбиване. Ако все още не сте опитали една от най-популярните онлайн игри, не се...
Онлайн флаш игри - Всички права запазени © 2008 - 2016 flashigri.org

Аркадни игри  Аркадни игри

Бойни игри  Бойни игри

Игри за момичета  Игри за момичета

Забавни игри  Забавни игри

Флаш картички  Флаш картички

Коледни игри  Коледни игри

Космически игри  Космически игри

Приключенски игри  Приключенски игри

Логически игри  Логически игри

Спортни игри  Спортни игри

Стратегически игри  Стратегически игри

Състезания игри  Състезания игри

Хазартни игри  Хазартни игри

Тетрис игри  Тетрис игри

Екшън игри  Екшън игри

Други игри  Други игри

Детски игри  Детски игри

Всички игри  Всички игри

Flashigri.org е интернет сайт за флаш игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.

bg en