Пет нощи във Фреди

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Приключенски >

Пет нощи във Фреди

Пет нощи във Фреди Изображение
Пет нощи във Фреди е онлайн игра на ужасите, в която основната ти цел е да оцелееш. В играта ще влезеш в ролята на ниско платен пазач на въображаемата пицария Фреди Фазбеър Пица. Трябва да се защитиш от развалените кукли животни, като проследиш техните движения в различните стаи с помощта на охранителните камери. Тази игра съдържа ярки сцени, високи звукове и доста стряскащи ситуации. Ако търсиш страшна игра, това е една от най-добрите.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 4.5 (32 гласа)

Изпрати на приятел

Пет нощи във Фреди

/

Five Nights at Freddys

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Пет нощи във Фреди (Five Nights at Freddys).

Пет нощи във Фреди (Five Nights at Freddys) е онлайн флаш игра от категория Приключенски.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пет нощи във Фреди (Five Nights at Freddys) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 4 части: Пет нощи във Фреди, Пет нощи във Фреди 2, Пет нощи във Фреди 3, Пет нощи във Фреди 4.

Играта е добавена от julian и е играна 4K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es