Реклама
Регистрирай се или влез в профила си, за да се зареждат игрите автоматично.
0%
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Линкс

(

Linx

)
Свържи всички блокчета с еднакви цветове и мини нивото.
Използвай мишката за избор на блокче и поставяне на връзка. Ако има само едно блокче от един цвят, то трябва да се свърже само със себе си.
Играна: 2K  
Добавена от: blade

Прати на приятел

Линкс

Твоето име:
Твоя e-mail адрес:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
thumb 1
Играй онлайн Линкс (Linx).

Линкс (Linx) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Линкс (Linx) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Подобни игри на Линкс

(

Linx

)
Котки и риби 2 Бягство от цирка
Играна 24

Котки и риби 2 Бягство от цирка

Котките в цирка умеят да правят всякакви трикове, но в замяна искат много риба. Напоследък рибата е на свършване и те искат да избягат. Помогни им да преминат всички препятсвия и да стигнат до крайната цел във всяко едно ниво от играта.
играй
Котки и риби
Играна 50

Котки и риби

Котките обичат риба, а в тази игра рибата е в изобилие. Мести платформата и помогни на котките да подскачат от нея и да стигнат до крайната цел, като събереш колкото може повече риба по пътя.
играй
Вътрешен демон
Играна 25

Вътрешен демон

Играй с демона и му помогни да намери смъртните души и да ги обладае. Вземи бонусите по пътя и закарай хората до портала към отвъдното.
играй
1001 арабски нощи
Играна 62

1001 арабски нощи

Играй в мистериозните арабски нощи и разгадай всички загадки, като комбинираш елементите по три или повече еднакви в ред или колона. Събери специалните обекти, като премахнеш елементите под тях, и ги оставиш да паднат на земята. Изчисти всички специални обекти, за да завършиш дадено ниво в играта.
играй
Мраморни топчета
Играна 84

Мраморни топчета

Мраморните топчета са много красиви, но някой трябва да ги подреди по цвят. Върти полето с топчетата и се опитай да подредиш топчетата по цветове в указаните редове.
играй
Понизавър
Играна 90

Понизавър

Играй с динозаварът, който обича понички, и му помогни да засити глада си в тази логическа игра. Взаимодействай с предметите в играта и стигни до поничката във всяко едно ниво.
играй
Замръзнали мамути
Играна 203

Замръзнали мамути

На мамутите им е студено и искат да влезат в иглутата, за да се стоплят. Замразявай и размразявай обектите в играта и помогни на мамутите да стигнат до иглутата.
играй
Нахрани ме повече 2
Играна 133

Нахрани ме повече 2

Помогни на учения да нахрани своите гладни чудовища в лабораторията и да ги преспи. За да постигнеш целта си, ще трябва да решиш много интересни логически загадки.
играй
Онлайн флаш игри - Всички права запазени © 2008 - 2014 flashigri.org

Аркадни игри  Аркадни игри

Бойни игри  Бойни игри

Игри за момичета  Игри за момичета

Забавни игри  Забавни игри

Флаш картички  Флаш картички

Коледни игри  Коледни игри

Космически игри  Космически игри

Приключенски игри  Приключенски игри

Логически игри  Логически игри

Спортни игри  Спортни игри

Стратегически игри  Стратегически игри

Състезания игри  Състезания игри

Хазартни игри  Хазартни игри

Тетрис игри  Тетрис игри

Екшън игри  Екшън игри

Други игри  Други игри

Детски игри  Детски игри

Всички игри  Всички игри

Flashigri.org е интернет сайт за флаш игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.

Флаш игри  |  Игри онлайн  |  Игри блог