Скуби Ду Терор в тятъра

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Скуби Ду Терор в тятъра

Скуби Ду Терор в тятъра Изображение
Короната на кралицата е открадната и тя предлага на Шаги и Скуби Ду кралско огущение в замяна на това те да намерят нейната корона. Шаги и Скуби Ду са в стая пълна с храна и те трябва да я изядат, за да намерят ключа и да изчистят пътя към изхода. Докато ядат Шаги и Скуби Ду ще станат тежки, затова трябва да избягваш цепнатините на пода, за да не пропаднеш. Докато ядът Шаги и Скуби не могат да продължат напред бързо, използвай освежителни напитки, за да им помогнеш да храносмилат по-бързо. Избягвай клатещите се купчини храна, те крият хлебарки. Наблюдавай лентата в играта, тя се пълни, когато Шаги и Скуби ядат. Когато лентата е пълна, Шаги и Скуби трябва да изчакат, преди да могат да ядат отново. Шаги и Скуби трябва да стигнат до вратата преди времето да изтече, ако това стане, призраците идват и играта свършва.  

Използвай стрелките за движение, space за действие.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Изпрати на приятел

Скуби Ду Терор в тятъра

/

Scooby Doo Theatre Terror

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Скуби Ду Терор в тятъра (Scooby Doo Theatre Terror).

Скуби Ду Терор в тятъра (Scooby Doo Theatre Terror) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скуби Ду Терор в тятъра (Scooby Doo Theatre Terror) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 3 части: Скуби Ду Призрак в мазето, Скуби Ду Последно действие, Скуби Ду Терор в тятъра.

Играта е добавена от realtop и е играна 192 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es