Избягай в Рая

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Избягай в Рая

Избягай в Рая Изображение
Комбинирай три или повече плодове, за да ги изчистиш от полето и да избягаш в Рая. Можеш да местиш само плодовете до всяка точка от полето, до която пътят е свободен. Когато изчистиш един плод, съдът, който го държи също е премахнат. Изчисти всички съдове, за да минеш нивото в играта. Можеш да комбинираш плодовете в ред, колона или диагонал. След всяко местене на полето се появяват нови плодове, така че трябва внимателно да премислиш всеки ход. Избери режим quest, за да завършиш серия от предизвикателни нива или challenge режим, за да провериш какъв резултат можеш да постигнеш.  

Използвай мишката за местене на плодовете в играта.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Изпрати на приятел

Избягай в Рая

/

Escape to Paradise

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Избягай в Рая (Escape to Paradise).

Избягай в Рая (Escape to Paradise) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Избягай в Рая (Escape to Paradise) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от gamesgames и е играна 304 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es