Гърмящи блокчета 2015

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Гърмящи блокчета 2015

Гърмящи блокчета 2015 Изображение
Използвай експлозии и премахни лошите блокчета от платформите във всяко едно ниво от играта. Някой блокчета не могат да експлоадират, но могат да бъдат бутнати от другите. Жълтите форми трябва да останат невредими. Мини нивата с колкото може по-малко ходове за максимален резултат.  

Използвай мишката за гърмене на блокче.  
Гласувай: 
 5 (2 гласа)

Изпрати на приятел

Гърмящи блокчета 2015

/

Blockoomz 2015

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Гърмящи блокчета 2015 (Blockoomz 2015).

Гърмящи блокчета 2015 (Blockoomz 2015) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гърмящи блокчета 2015 (Blockoomz 2015) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 3 части: Гърмящи блокчета, Гърмящи блокчета 2, Гърмящи блокчета 2015.

Играта е добавена от blade и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es