Съкровища в морето

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Съкровища в морето

Съкровища в морето Изображение
Съкровища в морето Голямо изображение
Управлявай кораба и подводницата и намери всичкото златото на дъното на трите морета. Използвай събраните пари за закупуване на подобрения за подводницата, така тя ще може да издържи по-надълбоко и по-дълго във водата.  

Използвай стрелките за навигация, space за пускане и прибиране на подводницата, I за преглед на инвентара, A за взимане на съкровище, за прехвърляне в друг океан или за купуване, enter за влизане в селише.  
4
Гласувай: 
 5 (4 гласа)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Съкровища в морето

/

Treasure Seas

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Златен медал
Точки 16850
Сребърен медал
Точки 12435
Бронзов медал
Точки 9705
4
Точки 8855
страница 1 на 1

Игри ревю

>

Флаш игри - Събери съкровището

Флаш игри - Събери съкровището Събери съкровището (Treasure seas) е една наистина уникална игра, в която ще се потопите в морските дълбини. Тук вие управлявате един кораб с малка подводница, които се опитват да съберат всички съкровища в моретата. С корабът можете да се движите по повърхността и да пренасяте подводницата през различните морета. С подводницата можете да влезете в дълбините на водата и да събирате съкровища и други предмети. Крайната цел на играта е да съберете всички съкровища. Водите са наистина дълбоки и пълни с различни разклонения и лабиринти, където се намират съкровищата. Освен съкровища, във водата има скрити карти, водорасли и други...
Прочети още

Изпрати на приятел

Съкровища в морето

/

Treasure Seas

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Съкровища в морето (Treasure Seas).

Съкровища в морето (Treasure Seas) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Съкровища в морето (Treasure Seas) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от flashigri и е играна 5K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es