Хипопотами и носорози

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Хипопотами и носорози

Хипопотами и носорози Изображение
Хипопотами и носорози Голямо изображение
Премахни платформите и бутни всички носорози, като предпазиш хипопотамите. Можеш да запишеш резултата от играта в сайта, след като минеш всички нива.  

Използвай мишката за премахване на платформи.  
2
Гласувай: 
 4.4 (7 гласа)

Подобни игри на Хипопотами и носорози

/

Hippos vs rhinos

Игри ревю

>

Битка между хипопотами и носорози

Битка между хипопотами и носорози Обичате ли да си играете с животни? В играта Хипопотами и носорози (Hippos vs Rhinos) ще имате възможност да го направите. Тук трябва да помогнете на хипопотамите да победят носорозите. Опитайте се да решите пъзела и да го направите. Хипопотамите и носорозите са поставени на различни платформи. Вие можете да премахвате цветните платформи, така че да накарате животните да се движат - да паднат или да се таркулнат. Можете и да използвате определени елементи, за да спрете движението на дадено животно. Преценете добре кои платформи трябва да премахнете, така че носорозите да паднат, а хипопотамите да останат невредими на някой от...
Прочети още

Изпрати на приятел

Хипопотами и носорози

/

Hippos vs rhinos

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Хипопотами и носорози (Hippos vs rhinos).

Хипопотами и носорози (Hippos vs rhinos) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хипопотами и носорози (Hippos vs rhinos) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от blade и е играна 2K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es