Търкаляща топка

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Търкаляща топка

Търкаляща топка Изображение
Подреди елементите и вкарай футболната топка във вратата.  

Използвай мишката за поставяне на елементите и пускане на топката.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Игри ревю

>

Футболни топки

Футболни топки Футболът е най-популярната игра в света. В играта Търкаляща топка ще се сблъскате с нещо по-различно. Тук целта също е да вкарате топката във вратата. За да го направите обаче нямате на разположение футболни играчи, а различни форми и платформи. Трябва да ги разположите правилно по терена, така че топката да успее да премине целия път до вратата. Във всяко ниво от играта имате на разположение определен брой и вид елементи. Използвайте ума си и преценете внимателно къде да пуснете елементите. Топките са на фиксирани позиции и не могат да се местят, докато не разположите всички елементи. Тогава можете да ги пуснете надолу и да...
Прочети още

Изпрати на приятел

Търкаляща топка

/

Rolling football

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Търкаляща топка (Rolling football).

Търкаляща топка (Rolling football) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Търкаляща топка (Rolling football) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 2 части: Търкаляща топка, Търкаляща топка 2.

Играта е добавена от blade и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es