Банда герои

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Екшън >

Банда герои

Банда герои Изображение
Банда герои Голямо изображение
Играй с бандата герои и им помогни да открият много съкровища. Елиминирай всички противници, които ти се изпречат. Събирай злато по пътя и купувай подобрения за твоите герои. С напредването на играта, ще имаш избор от нови бойци, с които да попълниш бандата.  

Използвай мишката за движение и използване на специално умение.  
6
Гласувай: 
 4.6 (6 гласа)

Игри ревю

>

Банда герои на приключение

Банда герои на приключение Играта Банда герои е изпълнена с фантастични приказни герои и много вълнуващи приключения. Историята започва в кралската съкровищница, където главния герой Джош се опитва да открадне един скъпоценен камък. Но нещата не се развиват според очакванията. Ненадейно се появяват други злодеи, които взимат съкровището, а Джош е набеден за злосторника. Главната цел на Джош е да намери разбойниците, които са откраднали скъпоценния камък - Сърцето на Агот. Той притежава много голяма сила и не трябва да попада в лоши ръце. Джош е специалист в изманмите и кражбите, но освен това си борави много добре и със своя меч. По пътя си той ще срещне...
Прочети още

Изпрати на приятел

Банда герои

/

Band of heroes

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Банда герои (Band of heroes).

Банда герои (Band of heroes) е онлайн флаш игра от категория Екшън.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Банда герои (Band of heroes) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от blade и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
got Happy
Отговори Харесва ми
super e Clap hands
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es