Хобо

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Хобо Изображение
Играй с бездомника Хобо и победи противниците.  

Използвай стрелките за навигация, A и S за удар.  
5
Гласувай: 
 4.6 (9 гласа)

Подобни игри на Хобо

/

Hobo

Игри ревю

>

Хобо срещу света

Хобо срещу света Хобо е скитник и просяк. Той няма никакви обноски, но това ще му помогне в битката срещу неговите противници. В поредицата от игри с Хобо (Hobo games) ще се сблъскате с много вълнуващи приключения. Където и да попадне, героят се сблъсква с много противници, които трябва да победи. Основните удари на просяка включват интересни движения - удари с очи, език, повръщане и други. Хобо е издирван от полицията за хулигански прояви. Накрая е хванат и вкаран в затвора, където се изправя срещу още по-силни противници. Някак си успява да избяга от затвора, но след това го преследват военните. Хобо успява да се справи и с тях. След това...
Прочети още

Изпрати на приятел

Хобо

/

Hobo

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Хобо (Hobo).

Хобо (Hobo) е онлайн флаш игра от категория Екшън.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хобо (Hobo) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 7 части: Хобо, Хобо 2, Хобо 3, Хобо 4, Хобо 5, Хобо 6, Хобо 7.

Играта е добавена от flashigri и е играна 7K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
zdr
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es