Флаш игри

>

Екшън

>

Войник в Пакистан

Реклама
Регистрирай се или влез в профила си, за да се зареждат игрите автоматично.
0%
Гласувай: 
 4.7 (4 гласа)

Войник в Пакистан

(

Warrior in Pakistan

)
Бий се срещу противника в Пакистан.
Използвай стрелките наляво и надясно за движение, space за скок, стрелката надолу за клякане, стрелката нагоре за криене и катерене, мишката за прицелване, лявото копче на мишката за стрелба.
Играна: 39K  
Добавена от: flashigri

Прати на приятел

Войник в Пакистан

Твоето име:
Твоя e-mail адрес:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
thumb 1
Играй онлайн Войник в Пакистан (Warrior in Pakistan).

Войник в Пакистан (Warrior in Pakistan) е онлайн флаш игра от категория Екшън.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Войник в Пакистан (Warrior in Pakistan) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Подобни игри на Войник в Пакистан

(

Warrior in Pakistan

)
Магическия свят на Марио
Играна 203

Магическия свят на Марио

Играй със Супер Марио и му помогни да открие откраднатите звезди. Злия Боузър от Замъка на прасковата е скрил четири от тях в четири различни места от Кралството на гъбите, а петата е на сигурно място при него. По пътя ще срещнеш много противници, които ще се опитат да те спрат.
играй
Епични пирати
Играна 443

Епични пирати

Води група от пътуващи във времето пирати и победи всички противници. Стреляй и завърши всички мисии в играта.
играй
Бомби 7
Играна 1K

Бомби 7

Постави бомби на стратегически места и ги използвай, за да замразиш всички противници. Бъди внимателен и избягвай противниковите бомби, които могат да те замразят. Можеш да играеш в игра за двама заедно с приятел на един компютър.
играй
Бомби 6
Играна 1K

Бомби 6

Постави бомби на стратегически места и ги използвай, за да взривиш блокчетата и да победиш всички противници. В тази нова част на играта можеш да играеш нови нива срещу нови трудни противници. Можеш също да играеш в игра за двама заедно с приятел на един компютър.
играй
Точен стрелец в армията 2
Играна 1K

Точен стрелец в армията 2

Враговете нападат отново и от теб зависи да ги спреш, докато дойде подкрепление. Използвай наличните оръжия и муниции и елиминирай всеки противник, който се доближи до твоята позиция. Елиминирай достатъчно противници, за да преминеш до следващото ниво на играта.
играй
Атомно море
Играна 750

Атомно море

Управлявай рибата в атомното море, след апокалипсиса през 1952 година. Помогни на рибата да победи другите морски създания и да оцелее. Печели точки и ги използвай за закупуване на подобрения за рибата.
играй
Мъртви зомбита 2
Играна 1K

Мъртви зомбита 2

Зомбитата отново атакуват и ти си един от малкото оцелели, които може да ги спре. Стреляй с наличните оръжия и уцели всички зомбита, преди да те стигнат и заразят с опасния вирус.
играй
Освободи Фред
Играна 780

Освободи Фред

Фред е делфин и е твоят най-добър приятел. За нещастие той е отвлечен от злодеи и ти трябва да го спасиш. Управлявай своя кораб и унищожи всички врагове по пътя до крайната цел, където ще можеш да спасиш делфина Фред. Събирай точки и купувай подобрения за кораба, които ше ти помогнат да го направиш по-силен.
играй
Онлайн флаш игри - Всички права запазени © 2008 - 2014 flashigri.org

Аркадни игри  Аркадни игри

Бойни игри  Бойни игри

Игри за момичета  Игри за момичета

Забавни игри  Забавни игри

Флаш картички  Флаш картички

Коледни игри  Коледни игри

Космически игри  Космически игри

Приключенски игри  Приключенски игри

Логически игри  Логически игри

Спортни игри  Спортни игри

Стратегически игри  Стратегически игри

Състезания игри  Състезания игри

Хазартни игри  Хазартни игри

Тетрис игри  Тетрис игри

Екшън игри  Екшън игри

Други игри  Други игри

Детски игри  Детски игри

Всички игри  Всички игри

Flashigri.org е интернет сайт за флаш игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.

Флаш игри  |  Flash games  |  Rion games