Батман Мистерията Батуоман

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Батман Мистерията Батуоман

Батман Мистерията Батуоман Изображение
Батман Мистерията Батуоман Голямо изображение
Батман преследва мистероизната Батуоман, но тя е пленена от престъпната група на Пингвина. Победи войниците от групата на Пингвина, за да помогнеш на Батман да спаси Батуоман в играта.  

Използвай стрелките за движение, ctrl за удар, space за използване на въжето за изкачване. Въжето може да се използва само на мястото, където има статуя глава на птица гаргойл.  
Гласувай: 
 5 (3 гласа)

Подобни игри на Батман Мистерията Батуоман

/

Batman The Mystery of Batwoman

Игри ревю

>

Супер героят Батман

Супер героят Батман Батман е фантастичен супер герой, който за пръв път се появява в комиксите през далечната 1939 година. От тогава Батман е главен герой в много комикси, филми и игри. Истинското име на супер героя е Брус Уейн и той живее в Готъм сити. Батман се бори срещу зли гений на престъпността, които искат да контролират света. Такива са например Жокера и Пингвина. За щастие супер героя Батман има сила, която му позволява да надделее над злодеите. Той е превъплащение на прилепа в нощта, има уникален костюм, който го предпазва от куршумите. Батман използва различни оръжия, които сам е изработил. Има на разположение уникална кола, самолет и други...
Прочети още

Изпрати на приятел

Батман Мистерията Батуоман

/

Batman The Mystery of Batwoman

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Батман Мистерията Батуоман (Batman The Mystery of Batwoman).

Батман Мистерията Батуоман (Batman The Mystery of Batwoman) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Батман Мистерията Батуоман (Batman The Mystery of Batwoman) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 2 части: Батман Ледена епоха, Батман Мистерията Батуоман.

Играта е добавена от realtop и е играна 421 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es