Кучета в космоса

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Кучета в космоса

Кучета в космоса Изображение
Кучетата Белка и Стрелка са завършили мисията си на Луната, но трябва да се завърнат у дома сами. Помогни на двете кучета да намерят пътя към вкъщи. Сменяй управлението между двете кучета и взаимодействай с обектите, за да отвориш преградите до изхода в играта. Двете кучета имат различни умения. Едното е малко, може да пълзи и да скача до трудно достъпни места. Другото куче е голямо и може да мести предмети.  

Използвай W, A, S и D за движение, tab за превключване на управлението между кучетата, space за действие.  
Гласувай: 
 4.9 (11 гласа)

Изпрати на приятел

Кучета в космоса

/

Dogs in Space

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Кучета в космоса (Dogs in Space).

Кучета в космоса (Dogs in Space) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кучета в космоса (Dogs in Space) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 2 части: Кучета в космоса, Кучета в космоса 2.

Играта е добавена от peci и е играна 2K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es