Шоу с делфин 8

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Шоу с делфин 8

Шоу с делфин 8 Изображение
Шоу с делфин 8 Голямо изображение
Играй с делфина във водния парк и впечатли публиката с атрактивно шоу. Следвай инструкциите в играта и изпълни всички задачи.  

Стрелките за плуване.  
4
Гласувай: 
 4.4 (5 гласа)

Подобни игри на Шоу с делфин 8

/

My Dolphin Show 8

Игри ревю

>

Шоу с делфини в аквапарка

Шоу с делфини в аквапарка Искате ли да наблюдавате грандиозно шоу с делфини в аквапарка? А какво ще кажете да влезете в ролята на дресьор и да командвате делфините? Това е възможно в игрите с делфини, където вие управлявате симпатичния морски бозайник. Изпълнявайте различните задачи в играта и забавлявайте публиката. В игрите ще имате възможността да изпълнявате различни каскади и номера с делфините. С всяка част от играта обикаляте различни места по света. Можете да отключвате различни нови животни, с които да плувате във водата на аквапарка. Последните части от игрите могат да бъдат играни и на вашите мобилни устройства, телефони и таблети. Тук ще...
Прочети още

Изпрати на приятел

Шоу с делфин 8

/

My Dolphin Show 8

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Шоу с делфин 8 (My Dolphin Show 8).

Шоу с делфин 8 (My Dolphin Show 8) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Шоу с делфин 8 (My Dolphin Show 8) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 8 части: Шоу с делфин, Шоу с делфин 2, Шоу с делфин 3, Шоу с делфин 4, Шоу с делфин 5, Шоу с делфин 6, Шоу с делфин 7, Шоу с делфин 8.

Играта е добавена от temptation и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es