Реклама
Регистрирай се или влез в профила си, за да се зареждат игрите автоматично.
0%
1
Гласувай: 
 4.6 (14 гласа)

Бълха

(

Flea

)
Управлявай бълхата и мини нивото.
Използвай стрелките наляво и надясно за навигация, space за скок, стрелката нагоре за влизане в портала към следващото ниво.
Играна: 7K  
Добавена от: flashigri

Прати на приятел

Бълха

Твоето име:
Твоя e-mail адрес:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
thumb 1
Играй онлайн Бълха (Flea).

Бълха (Flea) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бълха (Flea) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Подобни игри на Бълха

(

Flea

)
Нинджа на пружина
Играна 21

Нинджа на пружина

Скачай с нинджата на пружина и преодолей всички препятсвия до крайната точка в играта. Използвай различни скокове и елиминирай всички противници по пътя.
играй
Климбо
Играна 143

Климбо

Климбо има уникалната способност да се катери по стените без да падне. Премини препятсвията с героя и стигни изхода, като събереш всички звезди в играта.
играй
Кошмар в Елмор
Играна 431

Кошмар в Елмор

Помогни на малкото коте да преодолее препятсвията в своя сън и да избяга от кошмара. Активирай предметите, за да можеш да ги използваш да преминеш нататъка.
играй
Приключенията на плашилото Робърт
Играна 100

Приключенията на плашилото Робърт

Тичай с плашилото Робърт в тази вълнуваща приключенска игра и събирай монетите по пътя. До теб е твоят добър приятел, който ще ти помогне да прелетиш над опасностите, за да стигнеш на колкото може по-голямо разстояние.
играй
Марио пътуване във времето
Играна 177

Марио пътуване във времето

Супер Марио е изправен пред ново приключение, Боузер е използвал магически камък, за да отвори врата за пътуване назад във времето и да завладее кралството на гъбите. Играй със Супер Марио и спри Боузер и неговите войници, преди да стане твърде късно.
играй
Хвърли хартия
Играна 279

Хвърли хартия

Ти си в офиса, нямаш никаква работа за вършене и ти трябва занимание, с което да убиеш времето. Време е да поиграеш малко офис игри и да вкараш колкото може повече хартия в кошчето. Прицели се добре и прецени вятъра от вентилатора, за да уцелиш целта.
играй
Пингвин на леда
Играна 204

Пингвин на леда

Плъзни пингвина по леда и му помогни да изяде всичката риба в играта. Отломки, опасни ледени висулки и дори други животни ще се опитат да те спрат. Насочи пингвина и събирай точките в играта.
играй
Кичур
Играна 321

Кичур

Преведи нематериалното тяло нагоре по платформите и му помогни да стигне до вратите на рая във всяко ниво от играта. Изпитай твоите рефлекси и спаси душата в тази платформета игра.
играй
Онлайн флаш игри - Всички права запазени © 2008 - 2014 flashigri.org

Аркадни игри  Аркадни игри

Бойни игри  Бойни игри

Игри за момичета  Игри за момичета

Забавни игри  Забавни игри

Флаш картички  Флаш картички

Коледни игри  Коледни игри

Космически игри  Космически игри

Приключенски игри  Приключенски игри

Логически игри  Логически игри

Спортни игри  Спортни игри

Стратегически игри  Стратегически игри

Състезания игри  Състезания игри

Хазартни игри  Хазартни игри

Тетрис игри  Тетрис игри

Екшън игри  Екшън игри

Други игри  Други игри

Детски игри  Детски игри

Всички игри  Всички игри

Flashigri.org е интернет сайт за флаш игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.