Плъзгащ се калмар

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Плъзгащ се калмар

Плъзгащ се калмар Изображение
Малкия октопод винаги си е мислил, че е калмар, и това му изиграва лоша шега, когато е уловен от ловци на октоподи. Помогни на брат му да накланя кораба и да плъзне обектите на борда, за спаси малкия октопод във всяко едно ниво от играта. Използвай различните свойства на обектите на борда на кораба, за да помогнеш на октопода да стигне до ключа и да избяга от клетката.  

Използвай стрелките за игра.  
Гласувай: 
 4.8 (5 гласа)

Изпрати на приятел

Плъзгащ се калмар

/

Squid Skid

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Плъзгащ се калмар (Squid Skid).

Плъзгащ се калмар (Squid Skid) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Плъзгащ се калмар (Squid Skid) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от blade и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es