Репо сделки

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Репо сделки

Репо сделки Изображение
Репо сделки Голямо изображение
Управлявай членовето от екипа за възстановяване на имущество и им помогни да съберат необходимото количество вещи във всяко едно ниво от играта. След като вземеш даден предмет, трябва да го хвърлиш в багажника на колата. Пази се от недоволни клеинти, ако те ударят, докато носиш нещо, ще го изпуснеш и то ще се счупи. Всеки член от екипа има различни способности, Стомпи може да нокаутира всеки, Мийт Хед може да вдига тежки предмети, Фро Фред може да скача по-високо от останалите. Можеш да запишеш резултата си в сайта по всяко време от главното меню на играта.  

Използвай W, A, S и D за движение, N за вдигане и хвърляне на предмет, M за оставяне на предмет. След като се върнеш при колата, можеш да превключваш членовете от екипа с бутона "/".  
Гласувай: 
 2.5 (8 гласа)

Изпрати на приятел

Репо сделки

/

Go Repo

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Репо сделки (Go Repo).

Репо сделки (Go Repo) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Репо сделки (Go Repo) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от hybrian и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es