Хвани мумиите

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Хвани мумиите

Хвани мумиите Изображение
Хвани мумиите Голямо изображение
Мумиите в гробницата са оживели и ти пречат да събереш безценните съкровища. Ти имаш способността да си разменяш мястото с някоя от мумиите и можеш да я използваш, за да прекараш мумиите до някой от опасните капани, за да ги елиминираш. Хвани мумиите в капаните и събери всички звезди, за да вземеш бонус точки във всяко едно от нивата на играта.  

Използвай стрелките за движение, номерата за смяна на местата, space за следващо ниво, R за рестарт.  
1
Гласувай: 
 2.8 (11 гласа)

Игри ревю

>

Мумиите в гробницата оживяват

Мумиите в гробницата оживяват Мумиите в гробницата са оживели и някой трябва да ги спре, преди да има пострадали. В играта Хвани мумиите (Mummy Buster) твоята задача е да елиминираш всички мумии. За да го направиш, трябва да ги прекараш до някой от многото опасни капани, разположени в галериите на гробницата. В същото време трябва да бъдеш много внимателен, за да не попаднеш сам в някой от тях. Задачата ти се усложнява още повече с присъствието на твоите приятели. Не трябва да позволяваш на нито една от мумиите да ги достигне, защото това за тях ще бъде пагубно. В играта имаш способността да разменяш мястото си с някоя от мумиите и така можеш лесно да ги...
Прочети още

Изпрати на приятел

Хвани мумиите

/

Mummy Buster

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Хвани мумиите (Mummy Buster).

Хвани мумиите (Mummy Buster) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хвани мумиите (Mummy Buster) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от hybrian и е играна 2K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es