Счупена дъга

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Счупена дъга

Счупена дъга Изображение
Счупена дъга Голямо изображение
Дъгата е разрушена при нещастен инцидент и цялата природа е пострадала. Събери частите от счупената дъга и възстанови красотата на природата.  

Използвай стрелките за движение, задръж стрелка нагоре за използване на чадъра, стрелка надолу за влизане във врата.  
2
Гласувай: 
 4.4 (7 гласа)

Игри ревю

>

Поправи счупената дъга

Поправи счупената дъга Дъгата е красиво оптично явление в природата, любима гледка за много хора. За съжаление в играта Счупена дъга нещастен инцидент води до разрушаването на дъгата. Главният герой е едно малко момиченце, което става свидетел на катастрофата. Тя е решена да направи всичко по силите си, за да възстанови всички цветове на дъгата. Можеш ли да й помогнеш? Дъгата представлява появяването на всички цветове от спектъра на светлината в небето. Този феномен се наблюдава, когато слънчевата светлина преминава през миниятюрни капки вода във въздуха. Това става възможно, когато вали, а слънчевите лъчи огряват малките капки във въздух. За да може...
Прочети още

Изпрати на приятел

Счупена дъга

/

Rainbow crash

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Счупена дъга (Rainbow crash).

Счупена дъга (Rainbow crash) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Счупена дъга (Rainbow crash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от peci и е играна 2K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es