Мелотопка

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Мелотопка Изображение
Мелотопка Голямо изображение
Унищожи всички квадратчета с помощта на топката.  

Кликни с мишката върху защриховатия квадрат и без да пускаш лявото копче избери силата и посоката, в която искаш да се изстреля топчето.  
1
Гласувай: 
 5 (5 гласа)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Мелотопка

/

Meloball

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Златен медал
Точки 1542
Сребърен медал
Точки 278
страница 1 на 1

Игри ревю

>

Флаш игри - Мелотопка

Флаш игри - Мелотопка Мелотопка (Meloball) е забавна онлайн флаш игра. Тук вашата задача е да съберете всички блокчета и звезди. Играта има различни нива, с различни конфигурации от блокчета и звезди. Трябва да използвате мелотопките, за да уцелите колкото може повече елементи. Във всяко ниво имате ограничен брой топки, които можете да използвате. Топките могат да се изстрелват само от определена за това платформа. Играта е много забавна и интересна. Топката издава различни звуци при събирането на елементите от нивата. Приятна игра!
Прочети още

Изпрати на приятел

Мелотопка

/

Meloball

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Мелотопка (Meloball).

Мелотопка (Meloball) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мелотопка (Meloball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от ifka и е играна 3K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es