Калинката ражда близнаци

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > За момичета >

Калинката ражда близнаци

Калинката ражда близнаци Изображение
Калинката е бременна и скоро ще ражда близнаци, тя има нужда от твоята помощ в тази игра. Калинката чувства, че ще ражда, викни линейка и събери необходимите предмети за болницата. След това преоблечи Калинката, помогни й да диша, да пие вода и повикай Черния Котарак, който да й помогне, докато линейката пристигне. В болницата можеш да се погрижиш за Калинката и за нейните сладки бебета близнаци.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 4.5 (9 гласа)

Изпрати на приятел

Калинката ражда близнаци

/

Ladybug Twins Birth

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Калинката ражда близнаци (Ladybug Twins Birth).

Калинката ражда близнаци (Ladybug Twins Birth) е онлайн флаш игра от категория За момичета.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Калинката ражда близнаци (Ladybug Twins Birth) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от melisa04 и е играна 3K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es