Майско приключение

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Майско приключение

Майско приключение Изображение
Управлявай момчето и момичето в безброй приключения сред древните останки на маите. Героите в играта имат специалната мисия да спасят стария продесор, който е отвлечен от маите и е държан като заложник в храма. Изследвай стаите в играта и намери продесора, за да го спасиш. Използвай съдействието между двата героя в играта, за да достигнеш до крайната цел. Момичето може да скача нависоко, да се промушва през малки пространства и да хвърля гранати. Тази игра може да се играе от един или двама играчи, които да управляват един от героите. Ще трянва да решиш много загадки, за да постигнеш своята цел.  

Използвай стрелките за движение на момчето, W, S и D за движение на момичето, F за хвърляне на граната.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Изпрати на приятел

Майско приключение

/

Maya Adventure

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Майско приключение (Maya Adventure).

Майско приключение (Maya Adventure) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Майско приключение (Maya Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от ludmila и е играна 232 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es