Омагьосания храм

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Омагьосания храм

Омагьосания храм Изображение
Една много интересна приказка се случва в омагьосания храм, пълен със съкровища и много опасности. Целта в играта е да откриеш скритите предмети от списъка в играта. Влез в ролята на търсач на съкровища, загубен в един древен храм. Имаш на разположение всички богатства, които някога можеш да си мечтаеш. Саура е момиче, което живее в близкия изток. Разхождайки се през страхотната природа в близост до нейното селище, тя открива по случайност таен вход към магическия храм. Нейното любопитство я отвежда до много магически предмети с огромна стойност. Саура произхожда от бедно семейство и иска да събере колкото може повече скъпоценностти. По време на своята разходка в храма Саура се е загубила. Сега тя има нужда от помощ да намери изхода. Играй със Саура в омагьосания храми и й помогни да намери предметите от списъка в играта.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Омагьосания храм

/

Enchanted Temple

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Златен медал
Точки 23800
Сребърен медал
Точки 2100
Бронзов медал
Точки 0
страница 1 на 1

Изпрати на приятел

Омагьосания храм

/

Enchanted Temple

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Омагьосания храм (Enchanted Temple).

Омагьосания храм (Enchanted Temple) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Омагьосания храм (Enchanted Temple) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 7 части: Заплаха в музея, Романс в цирка, Падане в бездната, Омагьосания храм, Силата на илюзията, Тъмна богиня, Двойна идентичност.

Играта е добавена от ludmila и е играна 559 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es