Рок звезда Модно предизвикателство

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > За момичета >

Рок звезда Модно предизвикателство

Рок звезда Модно предизвикателство Изображение
Майли Сайръс е едно много жизнено момиче, което обича музиката и модата. Помогни на Майли Сайръс в тази игра да се облече като Хана Монтана за предстоящия й концерт. Изглежда просто, но ще трябва доста да се потрудиш, за да постигнеш целта в играта. Ще видиш снимка на необходимото облекло на Хана за концерта и след като тази снимка изчезне, трябва да потърсиш подходящи дрехи, аксесоари и обувки. Трябва да запомниш всеки детайл от нейното облекло, ако искаш да се справиш. След като намериш подходящо облекло, аксесоар или обувки, трябва да облечеш Хана Монтана с тях. Трябва да си много бърз, понеже времето играта е ограничено. В тази игра може да се състезаваш и срещу приятел на същия компютър. Първия играч трябва да облече Хана, а втория да намери всички елементи, които са направили първото облекло.  

Използвай мишката за игра.  
1
Гласувай: 
 5 (2 гласа)

Изпрати на приятел

Рок звезда Модно предизвикателство

/

Rock Star Fashion Challenge

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Рок звезда Модно предизвикателство (Rock Star Fashion Challenge).

Рок звезда Модно предизвикателство (Rock Star Fashion Challenge) е онлайн флаш игра от категория За момичета.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Рок звезда Модно предизвикателство (Rock Star Fashion Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от ludmila и е играна 124 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es