Събери овцете

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Събери овцете

Събери овцете Изображение
Повечето стада овце имат куче за овчар, но това стадо е по-необикновено, тук един глиган се грижи за овцете. Управлявай глигана в играта и вкарай всички овце в обор със същия цвят. Завърши задачата в играта за колкото може по-кратко време. Взнимавай да не сгазиш овцете, това ще ги зашемети, но после пак ще се изправят.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 4.2 (7 гласа)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Събери овцете

/

Kaban Sheep

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Златен медал
Точки 245
Сребърен медал
Точки 115
страница 1 на 1

Изпрати на приятел

Събери овцете

/

Kaban Sheep

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Събери овцете (Kaban Sheep).

Събери овцете (Kaban Sheep) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Събери овцете (Kaban Sheep) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от nana и е играна 746 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es