Трансформърс мъртва планета

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Космически >

Трансформърс мъртва планета

Трансформърс мъртва планета Изображение
Оптимус Прайм предизвиква разрушението на Кибертрон, домът на автороботите. Управлявай Мегатрон в тази игра и му помогни да намери всички искри, които ще му помогнат да спре войната и да възстанови Кибертрон. Използвай лазера на робота, за да унищожиш враговете. В играта имаш също и ограничен брой ракети, с които можеш да стреляш. Щитът на робота може да го защити от удари, но бързо се изтощава и не му позволява да се движи. Използвай бутон Next в края на играта, за да запишеш резултата си в класацията.  

Използвай стрелките за движение, space за активиране на щита, натисни N аз ракета, задръж N за мощен удар, B за използване на лазер.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Трансформърс мъртва планета

/

Transformers Dead Planet

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Златен медал
Точки 37000
Сребърен медал
Точки 23250
страница 1 на 1

Подобни игри на Трансформърс мъртва планета

/

Transformers Dead Planet

Изпрати на приятел

Трансформърс мъртва планета

/

Transformers Dead Planet

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Трансформърс мъртва планета (Transformers Dead Planet).

Трансформърс мъртва планета (Transformers Dead Planet) е онлайн флаш игра от категория Космически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Трансформърс мъртва планета (Transformers Dead Planet) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от jordi и е играна 282 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es