Черният котарак спасява Калинката

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Черният котарак спасява Калинката

Черният котарак спасява Калинката Изображение
Калинката е пленена от Хок Мот, който иска да вземе нейните супер сили. Само Черния Котарак може да помогне на супер момичето, но той трябва да бъде внимателен, за да не го хване Хълкмод. Помогни на Черния котарак да развърже Калинката, докато злодея Хок Мот не гледа.  

Използвай мишката за игра.  
Гласувай: 
 4.6 (13 гласа)

Изпрати на приятел

Черният котарак спасява Калинката

/

Cat Noir Saving Ladybug

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Черният котарак спасява Калинката (Cat Noir Saving Ladybug).

Черният котарак спасява Калинката (Cat Noir Saving Ladybug) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Черният котарак спасява Калинката (Cat Noir Saving Ladybug) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от jordi и е играна 5K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es