Боен боулинг

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Екшън >

Боен боулинг

Боен боулинг Изображение
Когато един нормален ден се превърне в битка на полето за боулинг, само Гъмбол и неговите приятели могат да спасят ситуацията. Можеш да играеш в играта с Гъмбол, Даруин или Анаис. Грабни топката за боулинг и я хвърляй срещу извънземните, за да спреш тяхното нашествие на земята. Бъди внимателен къде хвърляш топката, за да можеш да я вземеш отново. Използвай мощен удар, когато враговете станат твърде много и топката не е достатъчна. Мощният удар се презарежда доста бавно, така че го използвай, когато е наистина необходимо.  

Използвай стрелките за движение, мишката за хвърляне на топката за боулинг, space за мощен удар, 1, 2 и 3 за смяна на героите.  
3
Гласувай: 
 5 (1 глас)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Боен боулинг

/

Battle Bowlers

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Няма резултати
страница 1 на 1

Изпрати на приятел

Боен боулинг

/

Battle Bowlers

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Боен боулинг (Battle Bowlers).

Боен боулинг (Battle Bowlers) е онлайн флаш игра от категория Екшън.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Боен боулинг (Battle Bowlers) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от jordi и е играна 272 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
igrata e super ! Happy
Отговори Харесва ми
taka e Clap hands
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es