Лов за снимки 2

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Лов за снимки 2

Лов за снимки 2 Изображение
Намери разликите между снимките в десет двойки снимки със знаменитости. Снимките на пръв поглед изглеждат еднакви, но има много разлики. Премини през всички нива и стигни колкото може по-голям резултат. Използвай бутон Play Again в края на играта, за да запишеш резултата си в класацията.  

Използвай мишката за посочване на разлика.  
1
Гласувай: 
 5 (2 гласа)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Лов за снимки 2

/

Celebrity photo hunt 2

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Сребърен медал
Точки 2455
Бронзов медал
Точки 915
4
Точки 865
5
Точки 764
страница 1 на 1

Изпрати на приятел

Лов за снимки 2

/

Celebrity photo hunt 2

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Лов за снимки 2 (Celebrity photo hunt 2).

Лов за снимки 2 (Celebrity photo hunt 2) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лов за снимки 2 (Celebrity photo hunt 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 10 части: Лов за снимки, Лов за снимки 10, Лов за снимки 2, Лов за снимки 3, Лов за снимки 4, Лов за снимки 5, Лов за снимки 6, Лов за снимки 7, Лов за снимки 8, Лов за снимки 9.

Играта е добавена от jonny и е играна 174 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es