Луд блясък 5

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Екшън >

Луд блясък 5

Луд блясък 5 Изображение
Бий се с героя в смъртоносна битка и победи всички противници в играта. Събирай пари и ги използвай за закупуване на нови оръжия.  

Използвай W, A, S и D за движение, мишката за атака, Q за меню, E, 1, 2, 3 и 4 за смяна на оръжието, R за презареждане, G за хвърляне на оръжие, space за говорене и влизане в кола, B за пазаруване, когато си в подходяща зона.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Изпрати на приятел

Луд блясък 5

/

Crazy Flasher 5

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Луд блясък 5 (Crazy Flasher 5).

Луд блясък 5 (Crazy Flasher 5) е онлайн флаш игра от категория Екшън.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луд блясък 5 (Crazy Flasher 5) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 5 части: Луд блясък 2, Луд блясък 3, Луд блясък 4, Луд блясък 5, Луд блясък X Бягане.

Играта е добавена от jenny и е играна 101 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es