Сандък с играчки Маджонг

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Сандък с играчки Маджонг

Сандък с играчки Маджонг Изображение
Сандък с играчки Маджонг Голямо изображение
Комбинирай двойките еднакви играчки от сандъка в игра на маджонг и изчисти полето. Можеш да комбинираш само блокчета, които са свободни отляво или отдясно.  

Използвай мишката за избор на играчки.  
2
Гласувай: 
 5 (2 гласа)
Регистрирай се или влез в профила си, за да можеш да запазиш резултата от играта.

Класация за Сандък с играчки Маджонг

/

Mahjong Toy Chest

Всички времена
Месеца
Седмицата
Днес
Златен медал
Точки 8153
Сребърен медал
Точки 7725
Бронзов медал
Точки 7226
4
Точки 6065
5
Точки 3105
6
Точки 2540
страница 1 на 2

Подобни игри на Сандък с играчки Маджонг

/

Mahjong Toy Chest

Игри ревю

>

Маджонг игри забавление и тест за ума

Маджонг игри забавление и тест за ума Маджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко допълнителни условия, които правят играта много предизвикателна. Всъщност можете да свързвате само блокчетата, които не са закрити. Това означава, че блокчето не трябва да има други блокчета в съседство на поне една страните му. В повечето маджонг игри има и още едно ограничение - линията, която...
Прочети още

Изпрати на приятел

Сандък с играчки Маджонг

/

Mahjong Toy Chest

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Сандък с играчки Маджонг (Mahjong Toy Chest).

Сандък с играчки Маджонг (Mahjong Toy Chest) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сандък с играчки Маджонг (Mahjong Toy Chest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от jenny и е играна 251 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es