Гравити Фолс мистериозно пътуване

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Състезания >

Гравити Фолс мистериозно пътуване

Гравити Фолс мистериозно пътуване Изображение
Гравити Фолс мистериозно пътуване Голямо изображение
Уенди е дала на Мейбъл и Дипър ключовете за количката за голф и те се отправят на мистериозно пътуване в Гравити Фолс. Използвай склоновете да се засилиш и внимавай скоростта ти да не падне, защото ако един път спре, тази стара количка най-вероятно няма да тръгне отново. Скачай по хълмовете, събирай бонусите по пътя и управлявай внимателно количката за голф, за да успееш да стигнеш до финалната точка в играта.  

Използвай стрелките за управление на кличката за голф.  
Гласувай: 
 5 (3 гласа)

Изпрати на приятел

Гравити Фолс мистериозно пътуване

/

Gravity Falls Mystery Tour Ride

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Гравити Фолс мистериозно пътуване (Gravity Falls Mystery Tour Ride).

Гравити Фолс мистериозно пътуване (Gravity Falls Mystery Tour Ride) е онлайн флаш игра от категория Състезания.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гравити Фолс мистериозно пътуване (Gravity Falls Mystery Tour Ride) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от peci и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es