Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Екшън >

Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл

Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл Изображение
Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл Голямо изображение
Играй с Мейбъл и Дипър от Гравити Фолс и победи всички противници в играта, за да стигнеш до Ръмбъл и да избягаш от видео играта. Ръмбъл не е забравил поражението и сега иска да си отмъсти, като е заключил Мейбъл и Дипър в игра, която той сам е програмирал. Открий Ръмбъл и го победи, за да спасиш живота на близнаците от Гравити Фолс.  

Използвай стрелките за движение, X за атака, C за скок, space за използване на мистериозна атака.  
3
Гласувай: 
 4.6 (19 гласа)

Игри ревю

>

Най-добрата музика в игрите

Най-добрата музика в игрите Добрата музика е много важна част от игрите. В началото музиката в игрите е била ограничена до звуци, които е позволявало нивото на развитие на технологиите. Това ограничение е вдъхновило нов жанр в музиката, който съществува и днес, въпреки че такива ограничения вече няма. Ще представим някой от най-добрите мелодии, които присъстват в онлайн игрите. В някои от тях можем да забележим класическия стил на музиката. Някои мелодии са изцяло с модерно съвременно звучене, други съчетават и двата стила. Някои от игрите са вдъхновени от известни анимационни сериали и използват тяхната музика. Тук можете директно да слушате музиката...
Прочети още

Изпрати на приятел

Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл

/

Gravity Falls Rumble's Revenge

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл (Gravity Falls Rumble's Revenge).

Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл (Gravity Falls Rumble's Revenge) е онлайн флаш игра от категория Екшън.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гравити фолс Отмъщението на Ръмбъл (Gravity Falls Rumble's Revenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от peci и е играна 2K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
беиби става
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es