За риба с прасето Пепа

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Детски >

За риба с прасето Пепа

За риба с прасето Пепа Изображение
Лови риба с прасето Пепа и хвани колкото може повече риби. Прецели се внимателно в рибите и изстреляй щипките в точния момент. Избягвай безполезните предмети, които ще загубят много от твоето време. Събери достатъчно точки, за да преминеш към следващото ниво на играта.  

Използвай space за управление на щипките за риба.  
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Изпрати на приятел

За риба с прасето Пепа

/

Peppa Pig Fishing Day

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн За риба с прасето Пепа (Peppa Pig Fishing Day).

За риба с прасето Пепа (Peppa Pig Fishing Day) е онлайн флаш игра от категория Детски.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта За риба с прасето Пепа (Peppa Pig Fishing Day) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от peppajuegos и е играна 438 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es