Момче по пижама 2 Тъмната гора

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Момче по пижама 2 Тъмната гора

Момче по пижама 2 Тъмната гора Изображение
Момчето по пижама е в гората на лагер със своите приятели. Те си разказват страшни истории за Тъмната гора, които много изплашили нашия герой, а всички му се смеели. Момчето решило да отиде в тъмната гора и да докаже на всички, че не го е страх. За нещастие момчето по пижама се спънало и паднало в гора, а когато се свестило около него всичко било в тъмнина. За щастие момчето намерило светулки, които обещали да му помогнат по тъмния път. Помогни на момчето да събере светулките и да премине през препятсвията във всяко едно ниво от играта.  

Използвай стрелките за движение.  
Гласувай: 
 5 (3 гласа)

Подобни игри на Момче по пижама 2 Тъмната гора

/

Pajama Boy 2 The Dark Forest

Изпрати на приятел

Момче по пижама 2 Тъмната гора

/

Pajama Boy 2 The Dark Forest

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Момче по пижама 2 Тъмната гора (Pajama Boy 2 The Dark Forest).

Момче по пижама 2 Тъмната гора (Pajama Boy 2 The Dark Forest) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Момче по пижама 2 Тъмната гора (Pajama Boy 2 The Dark Forest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 4 части: Момче по пижама, Момче по пижама 2 Тъмната гора, Момче по пижама 3, Момче по пижама Снежно приключение.

Играта е добавена от pokata и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es