Магически камъни 4 Преследване на сенки

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Стратегически >

Магически камъни 4 Преследване на сенки

Магически камъни 4 Преследване на сенки Изображение
Магически камъни 4 Преследване на сенки Голямо изображение
В тази игра със защитни кули трябва да използваш магически камъни като основни оръжия, за да се биеш безкрайни орди от чудовища. Можеш да заместваш и разменяш камъните както искаш и да ги комбинираш, за да създадеш по-мощтни магически камъни с различни способности. Можеш също да хвърляш камъните като бомби или да активираш мощни сгради. Бий се и изживей една вълнуваща история, изпълнена с много мистерии, жестоки врагове и артефакти. Опитай се да плениш злия демон и да победиш неговите сенки.  

Използвай мишката за игра.  
2
Гласувай: 
 4.8 (9 гласа)

Подобни игри на Магически камъни 4 Преследване на сенки

/

Gem Craft 4 Chasing Shadows

Игри ревю

>

Магически камъни и много насекоми

Магически камъни и много насекоми Магически камъни (Gem craft) е онлайн стратегическа игра. Ако сте любител на защитните игри с кули, със сигурност ще харесате и тази игра. Тя е интересна, оригинална и много разнообразна. Трябва да построите силна защита от кули (tower defense), за да спрете нападателите. На разположение имате освен кули и капани, които можете да поставяте на пътя. В кулите и капаните трябва да бъдат поставени магически камъни, които убиват враговете. Играта има много разнообразни нива, в които ще трябва да спрете безброй буболечки, преди да стигнат до вашата крепост. Всяко ниво има начертани пътища, по които могат да минават буболчеките....
Прочети още

Изпрати на приятел

Магически камъни 4 Преследване на сенки

/

Gem Craft 4 Chasing Shadows

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Магически камъни 4 Преследване на сенки (Gem Craft 4 Chasing Shadows).

Магически камъни 4 Преследване на сенки (Gem Craft 4 Chasing Shadows) е онлайн флаш игра от категория Стратегически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Магически камъни 4 Преследване на сенки (Gem Craft 4 Chasing Shadows) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 4 части: Магически камъни, Магически камъни 2, Магически камъни 3, Магически камъни 4 Преследване на сенки.

Играта е добавена от hybrian и е играна 2K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es