Зимен шофьор на автобус

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Състезания >

Зимен шофьор на автобус

Зимен шофьор на автобус Изображение
Зимен шофьор на автобус Голямо изображение
Управлението на автобус от градския транспорт е отговорна задача, особено ако е през зимата. Карай внимателно автобуса и превози хората до желаната дестинаця за тяхната зимна ваканция. Стигни на време до целта и паркирай автобуса на маркираното място. Спечели колкото може повече точки и в края на играта можеш да запишеш резултата си в сайта.  

Използвай мишката за управление на автобуса, space за ръчна спирачка.  
Гласувай: 
 3.0 (11 гласа)

Изпрати на приятел

Зимен шофьор на автобус

/

Winter Bus Driver

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Зимен шофьор на автобус (Winter Bus Driver).

Зимен шофьор на автобус (Winter Bus Driver) е онлайн флаш игра от категория Състезания.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зимен шофьор на автобус (Winter Bus Driver) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 2 части: Зимен шофьор на автобус, Зимен шофьор на автобус 2.

Играта е добавена от hybrian и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es