Георганизъм 2

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Георганизъм 2

Георганизъм 2 Изображение
Георганизъм 2 Голямо изображение
Помогни на странните организми да намерят скритите тотеми, които ще им помогнат да спасят потъналите острови.  

Използвай стрелките за управление, enter за комбиниране или разделяне, space за смяна.  
Гласувай: 
 5 (2 гласа)

Игри ревю

>

Организми с чудни способности

Организми с чудни способности В играта Георганизъм 2 (Georganism 2) ще можете да управлявате симпатични организми с чудни способности. Те обитават далечни екзотични острови. За нещастие волканична активност предивиква потъването на техните острови и организмите са поставени пред изчезване. Помогни им да намерят всички загубени тотеми и да спасят своите острови. Организмите имат различни способности, които ще ви помогнат да се справите с препятсвията в играта. Те могат да плуват, да копаят, да разрушават ледени блокчета и други. Можете да комбинирате няколко организма в един, за да подобрите способностите им. После, когато е необходимо, можете отново да...
Прочети още

Изпрати на приятел

Георганизъм 2

/

Georganism 2

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Георганизъм 2 (Georganism 2).

Георганизъм 2 (Georganism 2) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Георганизъм 2 (Georganism 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 3 части: Георганизъм, Георганизъм 2, Георганизъм 3.

Играта е добавена от hybrian и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es