Кейк приключение

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Кейк приключение

Кейк приключение Изображение
Кейк приключение Голямо изображение
Изяж всичката храна и събери тегло, за да счупиш входа към центъра на Земята.  

Използвай стрелките за движение, Z за връщане на храна.  
2
Гласувай: 
 4 (4 гласа)

Игри ревю

>

Кейк приключение - колко храна можеш да изядеш

Кейк приключение - колко храна можеш да изядеш Обичате ли да похапвате? Това е любимото занимание на сладкото чудовище в играта Кейк приключение (Slime Quest). В тази игра храната е не само нужна на чудовището, за да оцелее. Тук трябва да съберете достатъчно тегло, за да можете да счупите вратите към центъра на Земята. Там разбира се ще намерите още храна! Във всяко ниво от играта трябва да намерите начин да преминете през различните препятсвия, така че да се доберете до храната. След като изядете всичко, трябва да можете да стигнете и до бялата врата, за да я счупите. Ако преядете, понякога може да е трудно да се премине през някое тясно място. Затова играта предоставя и...
Прочети още

Изпрати на приятел

Кейк приключение

/

Slime's cake quest

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Кейк приключение (Slime's cake quest).

Кейк приключение (Slime's cake quest) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кейк приключение (Slime's cake quest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 2 части: Кейк приключение, Кейк приключение 2.

Играта е добавена от blade и е играна 1K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es